Agenda

Lancering audiotour Aldtsjerk
12-juli-2019
Aldtsjerk lanceert Audiokuier
Het oudste dorp van regio de Trynwâlden trekt met haar ligging aan de Elfstedentocht, staandemastroute en fietsvriendelijke omgeving elk jaar vele toeristen. 
 
Om de bijzondere verhalen en historie die Aldtsjerk rijk is met een ieder te kunnen delen lanceert Aldtsjerk haar eigen ‘audiokuier’. Samen met ontwerper en marketeer Matthijs Hooghiemstra bedacht en ontwikkelde het jubilerende dorpsbelang (in 2019 125 jaar) deze unieke voorziening. Er zijn 12 herkenbare markeringspunten in en rondom het dorp die verwijzen naar de gebruiksvriendelijke website voor de smartphone. Hier zijn 12 korte in Frysk en Nederlands gesproken audiofragmenten te beluisteren. Voor zowel de toevallige passant als voor de inwoners van Aldtsjerk zijn de fragmenten interessant.
 
Lancering
De lancering van de audiokuier vindt plaats op vrijdag 12 juli tegelijk met de start van de zomervakantie voor de regio Noord. Graag nodigen wij u van harte uit om samen de lancering van de audiokuier en de start van de zomervakantie feestelijk in te luiden. U bent welkom in Doarpshus Oerein. Een kopje koffie staat klaar en hier wordt 1 van de 12 markeringspunten onthult waarmee de bijhorende website live gaat.
 
Datum: Vrijdag 12 juli
Aanvang: 16:00 uur 
Locatie: Doarpshus Oerein in Aldtsjerk


Email facebook twitter LinkedIn Hyves